MIRCEA IONESCU QUINTUS are un mare regret legat de KLAUS IOHANNIS

Presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, regreta ca partidul l-a pierdut pe presedintele KLAUS IOHANNIS. “Singurul meu REGRET este ca l-am pierdut de la partid si ma gandeam ce greu e sa alegi: sa dai tara pe mana unui om bun sau sa-l pastrezi in partidul tau, si, ca roman, intotdeuana m-am gandit ca asa e bine, sa stabilim interesul general”, a declarat QUINTUS intr-un interviu acordat pentru postul Realitatea Tv.

Intrebat in legatutra cu prestatia sefului statului la acelasi post de televiziune, in cadrul interviului difuzat joi seara, MIRCEA IONESCU QUINTUS a aratat ca asa l-a cunoscut si l-a apreciat “ca pe un om stapan pe programele lui, pe intentiile lui, pe buna lui apreciere pe care o dat-o cetatenilor acestei tari”.

CITESTE SI: BPN al PNL se reuneste, vineri, la Iasi pentru prima sedinta din acest an 

“Pentru mine nu e o surpriza (…) asa l-am cunoscut, asa il apreciez, ca pe un om stapan pe programele lui, pe intentiile lui, pe buna lui apreciere pe care o dat-o cetatenilor acestei tari, indiferent daca l-au votat sau nu. I-as zice un neamt hotarat de care aveam nevoie, asa cum Romania a avut nevoie de Carol I.

KLAUS IOHANNIS nu ne-a demostrat altceva decat personalitatea de care aveam nevoie si care nu se schimba, in momentul cand are putere (…) El se schimba din ce in ce mai bine, spre norocul si spre binele acestor oameni si acestei tari pe care o conduce”, a afirmat presedintele de onoare al PNL. 

CITESTE SI: Iohannis: Trebuie sa scapam de coruptie, dar in primul rand de corupti

Sursa foto: romaniacurata.ro