MIRCEA IONESCU QUINTUS: Calin Popescu-Tariceanu va plati SCUMP greseala pe care a facut-o

Presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, a declarat duminica, in replica la reactia lui Calin Popescu-Tariceanu la fuziunea liberalilor cu PDL, ca acesta va plati SCUMP pentru greseala pe care a facut-o.

“Vad ca un grup de nemultumiti din partidul nostru, cativa, si alte persoane de care nu stiu nimic, sunt in jurul prietenului meu, de care vreau sa va spun ca nu pot sa spun nimic rau, decat o povata pe care am primit-o de la mult mai batranii mei demult, ca orice greseala facuta in politica se plateste scump or greseala pe care a facut-o CALIN POPESCU-TARICEANU o va plati SCUMP pentru ca el ramane o personalitate liberala prin toate comportamentele lui, prin tot trecutul lui, dar din pacate se degradeaza in fiecare zi”, a spus Quintus la postul B1 TV.

Citeste si: FUZIUNE PNL-PDL: REACTIA lui CALIN POPESCU TARICEANU dupa aparitia noii formatiuni politice

Acesta a mai afirmat ca nu vrea sa faca alte comentarii in legatura cu Tariceanu deoarece a fost prea mult timp alaturi de acesta. “Ma opresc sa fac alte comentarii in legatura cu el pentru ca am fost prea mult timp impreuna, am luptat impreuna ani si ani de zile, mi-a fost subaltern cat am fost eu presedinte, i-am fost eu subaltern cat a fost el presedinte, ne-am inteles. Ce s-a intamplat dintr-odata…, de langa mine a plecat fara sa-si ia ramas bun din conducerea partidului nostru, incat astept si eu, nu cu rautate, cu tristete, sa vad ca se va intampla ce s-a spus, va plati SCUMP aceasta greseala a lui”, a mai declarat presedintele de onoare al PNL.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Niciun om de dreapta NU POATE sa voteze astazi cu Tariceanu

Presedintele de onoare al PNL a mai aratat ca cei care sunt acum in jurul lui Tariceanu au parasit partidul tocmai din motivele pentru care nu ar fi trebuit sa faca acest lucru. “Ma uit cati oameni s-au adunat in jurul lui, prea putini cunoscuti, pe cei pe care ii cunosc stiu exact de ce sunt acolo, ca au fost nemultumiti fie in organizatiile locale, fie ca si-au pierdut niste functii de ministri sau mai stiu eu ce alte demnitati, exact motivele pentru care nu ai dreptul sa parasesti un partid si eu spun aceasta, si stie Calin Popescu-Tariceanu, eu sunt de aproape 80 de ani neclintit in partidul acesta si am trecut prin moment grele, cand mi se oferea libertate, mi se ofereau nu stiu ce avantaje numai sa ma dezic de partidul meu. N-am facut-o fiindca ca eu cred in doctrina liberala, in utilitatea acestui mare partid pentru soarta noastra a tuturor si a tarii”, a mai afirmat Quintus.

Sursa foto: cotidianul.ro