MIRCEA IONESCU QUINTUS, despre fuziunea PNL-PDL

MIRCEA IONESCU QUINTUS, presedintele onorific al PNL, a vorbit, marti seara, despre dificultatile pe care liberalii si democrat-liberalii le intampina in demersul lor comun de a reusi cat mai rapid FUZIUNEA.

”Noua ni s-a propus la Congres sa votam fuziunea sub numele PNL. Asta nu e de negociat. Sunt surprins ca azi nu s-a mai discutat asa ceva.

Citeste si: Proiect de STATUT PNL – PDL. Denumirea viitorului partid: PNL/PDL. Cele doua partide vor intra ca alianta in alegerile prezidentiale

Noi nu avem facut un statut al viitorului partid. Ceea ce a aparut este, probabil, o versiune a PDL. Daca cele doua partide tin la identitatea lor, aceasta fuziune nu se poate realiza. Din ce vad acum, o astfel de intelegere nu se poate realiza. Noi nu acceptam schimbarea denumirii Partidului National Liberal.

Citeste si: Viorel Catarama si-a lansat candidatura la Presedintie si are ca obiectiv modificarea Constitutiei prin referendum

Cred ca se va face un protocol de alianta pentru un candidat unic al dreptei. Fuziunea nu se poate face anul acesta.” a declarat MIRCEA IONESCU QUINTUS la postul B1 Tv.