MIRCEA IONESCU QUINTUS: Fuziunea PNL este o ZI IMPORTANTA pentru IARNA TARZIE a vietii mele

Presedintele de onoare al PNL MIRCEA IONESCU QUINTUS le-a spus, sambata, participantilor la Consiliul National al PNL, ca s-a nascut si trait fara intrerupere 80 de ani in PNL si ca fuziunea de astazi este ”o ZI IMPORTANTA pentru IARNA TARZIE a vietii sale”.

“Este un moment important pentru ca oficial, juridic si politic astazi apare in zestrea politica a tarii noastre cel mai important, cel mai puternic si cel mai vrednic partid politic. Este important astazi sa constatam ca o regula aritmetica a fost infranta, aritmetica asa cum am invatat eu cand scriam pe tablita. 12 plus 15 fac 27. Astazi politica ne invata ca 12 plus 15 inseamna mai mult de 40. Este o ZI IMPORTANTA pentru IARNA TARZIE a vietii mele. Am trait patru fuziuni, mai exact patru impliniri, adaugiri, alaturari ale partidului nostru. Dumnezeu si dumneavoastra m-ati ajutat sa traiesc pe aceasta cea mai importanta, puternica si improspatare a PNL, partid in care m-am nascut si am trait fara intrerupere de aproape 80 de ani”, a spus Quintus.

Citeste si: ASUMAREA GUVERNARII si alcatuirea unei NOI MAJORITATI, prevazute in REZOLUTIA adoptata la Consiliul National al PNL

El a adaugat ca le adreseaza liberalilor o urare: ”Astazi doresc sa va spun ca, indiferent de amaraciunile sau satisfactiile pe care mi le-a dat acest mare partid mie si dvs fiecaruia la randul lui, astazi doresc dupa felul meu pe care il cunoasteti sa va adresez un cuvant si daca vreti o urare (…): Hai sa dam mana cu mana, liberala si romana, astazi sus la Cotroceni se vorbeste de Bratieni”.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PROIECTUL LUI KLAUS IOHANNIS nu poate fi pus in aplicare fara ASUMAREA GUVERNARII

MIRCEA IONESCU QUINTUS a mai afirmat ca unirea dintre PNL si PDL trebuie sa dureze la fel ca Marea Unire a romanilor.

Consiliul National al PNL s-a reunit, sambata, la Palatul Parlamentului, in prezenta a peste 1.000 de delegati, pentru a finaliza procesul de fuziune a filialelor vechiului PNL si fostului PDL, dar si pentru a adopta linia politica pe care o vor urma liberalii in acest an, in special in Parlament.