MIRCEA IONESCU QUINTUS: Nu pot sa accept ca o instanta judecatoreasca se poate SUBSTITUI vointei PNL

Presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, a declarat marti, la Ploiesti, in cadrul unei intalniri cu membrii ACL, ca respecta hotararea judecatoreasca privind Statutul PNL, insa nu poate accepta ca o instanta sa se SUBSTITUIE “vointei nete a PNL”.

“Respect hotararea judecatoreasca (…) dar nici nu pot sa accept ca o instanta judecatoreasca se poate SUBSTITUI vointei nete a PNL”, a afirmat Quintus in timpul discursului sau.

Acesta a aratat ca KLAUS IOHANNIS a fost ales in functia de presedinte al partidului potrivit “tuturor regulilor”. “Este si ramane presedintele PNL pana intra la Cotroceni”, a spus Quintus, citat de Agerpres.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Raman PRESEDINTE al PNL si CANDIDAT la prezidentiale

Presedintele de onoare al PNL, dar si presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, si cel al PDL, VASILE BLAGA, au participat marti dupa-amiaza la o intalnire cu membrii si simpatizantii ACL Prahova.

Tribunalul Bucuresti a respins luni cererea PNL de inregistrare a modificarilor aduse statutului partidului in baza carora KLAUS IOHANNIS a fost ales presedinte al acestei formatiuni politice.

Citeste si: PNL: Decizia Tribunalului nu afecteaza calitatea lui Iohannis de presedinte PNL sau de candidat la alegerile prezidentiale

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.