Mircea Lucescu are o oferta neasteptata de la Dinamo ! Ar putea lucra chiar cu Razvan, fiul sau

Mircea Lucescu a primit o oferta neasteptata dupa ce a fost eliminat cu Sahtior Donetk din Europa League.

Mircea Lucescu s-ar putea intoarce in Romania dupa ce a fost eliminat din Europa League inca din faza saisprezecimilor de catre cehii de la Viktora Plzen. Tehnicianul roman al celor de la Sahtior, echipa a carui patron este Rinat Ahmetov, anchetat pentru frauda, a fost contactat, conform PRO TV, de Ionut Negoita, care i-a propus sa vina in vara in functia de director tehnic al lui Dinamo. 

Citeste si: EUROPA LEAGUE: Sahtior Donetk, eliminata de Plzen ! Radu Stefan, Lazar si Bourceanu parasesc si ei competitia. Vezi optimile de finala 

Sursa citata sustine ca Dinamo il doreste si pe Razvan Lucescu, in functia de antrenor principal, astfel incat Mircea Lucerscu ar putea lucra chiar cu fiul sau. Informatia este cu atat mai credibila cu cat intre familia Lucescu si Constantin Anghelache, unul dintre conducatorii celor de la Dinamo, exista o relatie de prietenie bine cunoscuta.

Lucescu a fost dorit si in trecut de Dinamo, dar a preferat sa continue la Sahtior Donetk, insa, daca patronul formatiei ucrainiene va avea probleme cu legea in tara sa, este posibila o despartire de tehnicianul roman.