MIRCEA LUCESCU i-a transmis un mesaj patronului AHMETOV

MIRCEA LUCESCU i-a transmis un mesaj patronului sau de la SAHTIOR, RINAT AHMETOV, intr-un moment in care se discuta despre plecarea tehnicianul roman de la formatia din Ucraina.

Intrebat de jurnalistii ucraineni cum relationeaza cu oamenii din conducerea clubului, Lucescu a declarat ca se simte la acelasi nivel cu Rinat Ahmetov si nu accepta anumite interferente din partea acestuia.

Citeste si: Mircea Lucescu a pierdut Cupa Ucrainei!

“Am o personalitate puternica, dar nu incerc sa umilesc pe nimeni. Insa nici persoana respectiva, fie ca este vorba despre presedintele clubului sau de guvernatorul, nu trebuie sa aiba un comportament nepotrivit. Eu ma consider la acelasi nivel cu presedintele. Nu incerc sa intru pe sub pielea nimanui!”, a declarat Mircea Lucescu, conform ziare.com, in presa ucraineana.

Citeste si: MIRCEA LUCESCU, campion cu SAHTIOR in UCRAINA

Mircea Lucescu are doua oferte de a pleca de la Sahtior, de la Galatasaray si Spartak Moscova, insa nu a oferit un raspuns.Miliardarul Rinat Ahmetov doreste sa-i faca o oferta de prelungire a contractului, cu un salariu de 4,5 milioane de euro pe an. Contractul lui Lucescu expira in 2015.