MIRCEA LUCESCU ii da sfaturi STELEI in privinta lui Dinamo Kiev

STEAUA primeste sfaturi de la MIRCEA LUCESCU, tehnicianul celor de la Sahtior Donetk, despre viitoarea adversara in cadrul grupelor Europa Leauge, DINAMO KIEV.

“DINAMO KIEV e un adversar greu. E o echipa puternica, in transformare. Au cativa jucatori tineri, dar si unii de valoare, cu mai multa experienta, Iarmolenko, Lens, Belhanda, Mbokani, daca revine. Sunt jucatori importanti. E o echipa puternica in momentul de fata.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: STEAUA VA JUCA PRIMUL MECI DIN GRUPE PE TEREN PROPRIU. PROGRAM COMPLET

Cine se astepta ca Moti sa apere penalty? Se intampla. Probabil jucatorii STELEI s-au relaxat. Asta e boala veche a romanilor, sa nu se concentreze pana la final. Din punct de vedere psihic nu suntem pregatiti”, a spus MIRCEA LUCESCU, potrivit gsp.ro.

Pe de alta parte, in contextul conflictului din estul Ucrainei, cantonamentul lui Sahtior Donetk a fost bombardat in noaptea de 29 spre 30 august, potrivit siteului oficial al echipei, citat de fanatik.ro.

Citeste si: MIRCEA LUCESCU LE DA SFATURI CELOR DE LA STEAUA: “VA FI GOLGHETER”

Din fericire, MIRCEA LUCESCU si elevii sai se aflau la Kiev, unde s-au mutat tot din cauza razboiului civil din estul tarii.