MIRCEA LUCESCU pleaca de la SAHTIOR dupa 10 ani. A fost dat de GOL de un impresar

Antrenorul roman MIRCEA LUCESCU va parasi gruparea SAHTIOR DONETK dupa zece ani petrecuti pe banca tehnica a “minerilor”. Romanul a fost dat de GOL de impresarul italian MINO RAIOLA care, intr-un mesaj postat pe contul personal de TWITTER, a anuntat care este noua echipa pe care o va antrena MIRCEA LUCESCU.

Potrivit agentului de jucatori care ii impresariaza pe Zlatan Ibrahimovici si Mario Balotelli, MIRCEA LUCESCU este déjà noul antrenor al echipei turce GALATASARAY ISTANBUL.

Citeste si: MIRCEA LUCESCU i-a transmis un mesaj patronului AHMETOV 

“GALATASARAY ISTANBUL are un nou antrenor: MIRCEA LUCESCU. Conform surselor mele, LUCESCU senior va ajunge marti la Istanbul”, a scris MINO RAIOLA pe contul sau oficial de Twitter. Tehnicianul roman MIRCEA LUCESCU are 68 de ani si REVINE la GALATASARAY dupa ce a mai pregatit-o in perioada 2000-2002.

Citeste si: O echipa din TURCIA il ademeneste pe MIRCEA LUCESCU cu jucatori ROMANI 

MINO RAIOLA este unul dintre cei mai controversati agenti de fotbalisti din lume. In 2008, RAIOLA s-a aflat printer cei care au fost cercetati de Federatia Italiana de Fotbal si Fiscul Italian pentru nereguli la transferuri. 

Sursa foto: sport.ro