MIRCEA LUCESCU SI-A GASIT ECHIPA! Pe cine va ANTRENA si cat va CASTIGA TEHNICIANUL ROMAN

Mircea Lucescu este noul selectioner al Turciei, potrivit informatiilor publicate miercuri in presa de la Istanbul, informeaza Ziare.com. Tehnicianul roman, care in ultima perioada a negociat cu mai multe formatii, avand pe masa trei oferte ferme, a ales pana la urma sa preia reprezentativa “Semilunei”.

UPDATE 1: Mircea Lucescu a semnat miercuri un contract valabil pe doi ani cu nationala Turciei, urmand a incasa un salariu urias pentru un selectioner. Conform informatiilor obtinute de presa din Turcia, tehnicianul roman in varsta de 72 de ani va fi recompensat cu 2,5 milioane de euro pe an.

Prezentarea lui Mircea Lucescu va fi facuta vineri dupa-amiaza. Revenind la contract, obiectivul lui Lucescu va fi calificarea la Campionatul European din 2020.

STIRE INITIALA

Cei de la Hurriyet sustin ca presedintele Federatiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, este asteptat alaturi de Lucescu in Istanbul miercuri seara pentru a oficializa mutarea. Sursa citata noteaza ca Lucescu si Demiroren s-au inteles in privinta tuturor aspectelor, semnarea contractului fiind o formalitate.

Din primele informatii, romanul isi va pune semnatura pe un acord pana la finalul preliminariilor Mondialului din 2018, urmand ca poi sa isi dea acordul pentru un alt contract, cu obiectivul de a duce nationala la turneul final.

In varsta de 72 de ani, Mircea Lucescu se va afla la a doua experienta ca selectioner, dupa ce a condus reprezentativa Romaniei in prima jumatate a anilor ’80.NPentru “Il Luce” urmeaza o perioada destul de incarcata, el urmand a incerca sa califice Turcia la Mondialul din 2018. Noua echipa a lui Lucescu se afla pe pozitia a treia in Grupa I a preliminariilor, cu 11 puncte in 6 etape, la doua “lungimi” in spatele Croatiei si Islandei.

Sursa foto: sport