Mircea Lucescu, un altfel de Cănuță, om sucit! Decizia de ultimă oră a antrenorului român

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev săptămâna trecută. Apoi, la câteva zile distanță, tehnicianul român a anunțat că renunță din cauza reacțiilor negative venite din partea ultrașilor care susțin multipla campioană din țara vecină, Ucraina. O reacție normală până la urmă ținând cont că Il Luce a antrenat timp de 12 ani pe marea rivală a celor de la Dinamo Kiev, Șahtior Donețk.

Acum, se pare că Mircea Lucescu a decis, totuși, să rămână în funcția de antrenor al dinamoviștilor din Ucraina fiind înduplecat de patronul Igor Surkis la capătul unei lungi discuții telefonice, anunță presa sportivă.

impresarul Arcadie Zaporojanu a explicat că Igor Surkis a reușit să-l înduplece pe tehnicianul român să revină asupra deciziei și că acesta se întoarce la Kiev. Implicarea și faptul că acesta nu concepe să aibă parte de un refuz, l-ar fi determinat pe Mircea Lucescu să se întoarcă în Ucraina.

Marți dimineață, Lucescu s-a urcat în avion și a plecat la Kiev unde se va lămuri situația. Il Luce nu a oferit declarații jurnaliștilor care l-au întâmpinat la aeroport.

Sursa foto: sport