Mircea Negulescu a fost reținut! Acuzații grave pentru fostul procuror DNA

Mircea Negulescu, fostul procuror DNA, a fost reținut miercuri seară de Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ). Negulescu a ajuns în jurul orei 20.00  în arestul central al Poliției Capitalei, fiind reținut de procurorii de la secția specială.

Fostul procuror DNA este acuzat de abuz în serviciu și fals intelectual în dosarul „Tony Blair”, el fiind cel care a instrumentat acest dosar la DNA Ploiești. Procurorul „Portocală” este acuzat de SIIJ că a fabricat acest dosar în care era menţionat numele fostului premier al Marii Britanii Tony Blair, iar Victor Ponta a fost pus sub urmărire penală.

Procurorul DNA îl acuza și pe Sebastian Ghiță că și-a plătit un loc de parlamentar pe listele PSD. Mai exact, fostul premier Victor Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la Sebastian Ghiţă pentru a organiza vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, în 2012, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat la parlamentarele pe listele PSD.

Sursa foto: Digi 24