Mircea Radu a iubit o femeie maritata. Vezi ce marturiseste vedeta tv

Mircea Radu, un barbat cu lipici la femei, a marturisit intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ca a iubit o femeie maritata, pe care nu a privit-o niciodata din postura de amant.

Omul de televiziune a mai povestit ca acea femeie este una din persoanele cele mai frumoase din punct de vedere sufletesc din cate a intalnit.

“Niciodata nu m-am pus in postura de amant. Eu am iubit-o pe femeia aia, nu doar m-am culcat cu ea. Si acum continuu s-o iubesc, dar altfel. E una din persoanele cele mai frumoase sufleteste din cate am intalnit”, a spus fostul prezentator al emisiunii “Din dragoste”.

Cat despre fidelitate, Mircea Radu a marturisit: “E un sentiment de care nu imi bat joc. Cand iubesc o fac profesionist. O iubesc pe ea si doar atat. O vad numai pe ea, o simt, o am in minte”.

Mircea Radu s-a casatorit, in 2012, cu o femeie mai tanara ca el cu 20 ani. In varsta de 45 de ani, vedeta tv este casatorit cu botosaneanca Raluca Olaru (25 de ani), iar la finalul lunii iulie vor deveni parinti.

Foto: TVR