Mircea Radu, leafa de profesor. Uite cat va primi de la Scoala Tudor Vornicu

Mircea Radu va ajunge in aceasta toamna in postura de profesor la Scoala de Televiziune „Tudor Vornicu”. 700 de euro va castiga lunar vedeta tv pentru a crea viitoare stele de televiziune.

Leafa primita de Mircea Radu este mult mai mare decat salariile pe care le au profesorii de la stat, insa deloc una uriasa pentru angajatul unei institutii particulare.

Mircea Radu are o experienta in televiziune de peste 20 de ani, timp in care a prezentat stiri si a realizat emisiuni de divertisment la Antena 1 si TVR 1.

La inceputul verii, Mircea Radu s-a intalnit cu studentii de la Scoala de Televiziune carora le-a tinut o prelegere despre periplul lui prin lumea televiziunilor din Romania. Acestia au aflat astfel ca vedeta a renuntat la „Din Dragoste”, in 2009, dupa aproape un deceniu de munca, pentru ca avea „nevoie de o pauza”.

Radu s-a transferat, apoi, la TVR pentru a realiza show-ul de divertisment „In Trecerea anilor”, insa la un moment dat emisiunea a fost scoasa din grila, desi se bucura de audiente semnificative.

In prezent, Mircea Radu prezinta jurnalul de stiri de la TVR 1.

Vedeta TVR va fi profesor Productie Jurnale TV si Divertisment la Scoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Sursa foto: facebook.com