MIRCEA REDNIC: Daca STEAUA ne va lasa sa FACEM SPECTACOL, atunci VOM FACE

Antrenorul echipei DINAMO BUCURESTI, MIRCEA REDNIC, a dezvaluit sambata, in cursul unei conferinte de presa, ca elevii sai sunt foarte motivati inaintea MARELUI DERBY CU STEAUA, programat duminica seara pe Arena Nationala din Capitala, in cadrul etapei a 5-a a LIGII I DE FOTBAL.

“Am facut o analiza serioasa a Stelei, au JUCATORI FOARTE BUNI, joaca acasa si cred ca sunt si motivati dupa INFRANGEREA CU PARTIZAN. Stiu ca au trecut patru ani de cand nu am mai castigat impotriva celor de la Steaua si suntem pregatiti de acest lucru. Au inteles si jucatorii straini ce meci este acesta, pentru ca se tot vorbeste de el de doua saptamani. Nu poti sa zici ca putem face spectacol, pe mine MA INTERESEAZA MAI MULT PUNCTELE. Daca Steaua ne va lasa sa facem spectacol, atunci vom face, dar nu cred ca ne lasa’, a spus Rednic inaintea duelului cu rivalii din Ghencea.

CITESTE SI: REACTIA LUI MIREL RADOI, DUPA CE STEAUA SI-A AFLAT ADVERSARUL DIN PLAYOFF-UL EUROPA LEAGUE

Tehnicianul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare a precizat ca toti dinamovistii sunt motivati pentru derby. “Avem TREI PROBLEME MEDICALE, una pe care nu o putem rezolva pana la meciul de maine, Starokin are o problema la genunchi si nu face parte din lot, iar Filip si Gavrila au fost menajati. In rest, toata lumea e pregatita, vom iesi si la un film, baietii sunt motivati. Am avut o intalnire si cu o parte a galeriei, o discutie amicala pozitiva, dar nu cred ca mai era nevoie pentru ca jucatorii stiu ce inseamna un meci cu Steaua”, a adaugat antrenorul lui Dinamo.

Rednic a recunoscut, totodata, ca echipa sa va avea parte de “UN MECI FOARTE GREU”, pe care il considera “CEL MAI IMPORTANT DE PANA ACUM”, si il va face sa-si dea seama “la cel nivel” se afla elevii sai in acest moment.

Derby-ul dintre Steaua si Dinamo va avea loc duminica, 9 august, de la ora 21:00 pe Arena Nationala din Bucuresti. Partda va fi difuzata de Antena 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 si look TV.

Sursa foto: fanatik