Mircea Rednic: Nu mi-am dat niciodata pantalonii jos in fata cuiva

Mircea Rednic, tehnicianul de la CFR Cluj, a confirmat despartirea de echipa ardeleana imediat dupa partida pe care echipa din Gruia a castigat-o in fata Viitorului Constanta, antrenorul declarand ca nu “mi-am dat jos pantalonii in fata nimanui”.

Mircea Rednic a renunta la postul de antrenor al echipei CFR Cluj dupa o discutie avuta cu patronul Arpad Paszkany. “Primele trei puncte si ultimele. Plec de la CFR Cluj. Nu mi s-a cerut demisia si nici nu mi-o dau. Plec pe cale amiabila. Am fost si raman profesionist pana la capat. Nu m-am simtit tradat de jucatori, nu de toti. Eu nu mi-am dat niciodata pantalonii jos in fata patronilor, nici a jucatorilor”, a declarat tehnicianul pentru postul Dolce Sport.

“Nu stiu unde o sa ma indrept. Mai stau. In Romania nu mai vreau. Am mai zis o data, dar acum gata, nu mai vreau. Mi-as fi dorit sa raman si la meciul cu Steaua, dar asta este viata. Lotul este format de conducere, eu nu am participat. Azi mi-a placut atitudinea lor. Nu stiu daca au jucat pentru capitanul lor sau pentru mine”, a concluzionat Mircea Rednic.

Mircea Rednic va fi inlocuit pe banca tehnica a CFR-ului de Petre Grigoras, ultimul semnand o intelegere valabila un sezon cu gruparea din Gruia.

Sursa foto: sport365.ro