MIRCEA ROSCA: Solicit Camerei Deputatilor URGENTAREA PROCEDURILOR privind cererea Parchetului

Deputatul PNL MIRCEA ROSCA cere Camerei Deputatilor URGENTAREA PROCEDURILOR referitoare la solicitarea formulata in cazul sau de Parchetul de pe langa ICCJ privind incuviintarea arestarii preventive.

“Nu ma voi ascunde niciodata in spatele vreunei functii si nu voi incerca sa profit de calitatea de demnitar pentru a fugi de justitie. Drept urmare, solicit Camerei Deputatilor URGENTAREA PROCEDURILOR pentru ridicarea imunitatii mele parlamentare. Ma bucur ca impartasesc aceeasi viziune cu a presedintelui KLAUS IOHANNIS in ceea ce priveste integritatea si modul in care trebuie lasata justitia sa functioneze. Nu doresc sa fiu asemuit cu tot felul de personaje care au jefuit tara de milioane de euro si au delapidat bugetul statului. Intr-o societate in care toata lumea se disculpa, dar mai ales cei care au facut rau acestei tari, este foarte complicat sa-mi demonstrez nevinovatia in fata sustinatorilor mei si in fata celor care au crezut si cred in mine”, sustine Rosca intr-un comunicat de presa.

Citeste si: Cazul lui MIRCEA ROSCA ajunge in Parlament

“Sunt nevinovat, am incredere in institutiile statului si ma supun rigorilor legii. Voi demonstra in instanta ca este o aberatie ceea ce mi se intampla. Ii transmit lui VICTOR PONTA ca este ridicol sa il compare pe MIRCEA ROSCA, asupra caruia planeaza o suspiciune invocata de un martor cu antecedente penale, cu camarila din spatele dumnealui, care a facut atat de mult rau romanilor in ultimii 24 de ani”, adauga deputatul liberal.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor s-a reunit joi la ora 16.00 avand pe ordinea de zi scrisoarea ministrului Justitiei referitoare la solicitarea Parchetului de pe langa ICCJ privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului MIRCEA ROSCA.

Citeste si: DNA cere INCUVIINTAREA ARESTARII deputatului MIRCEA ROSCA

DNA a solicitat aviz pentru arestarea preventiva a deputatului MIRCEA ROSCA – suspectat ca in 2011, cand era vicepresedinte al PNL Prahova, i-ar fi cerut 20.000 de euro unui om de afaceri din Cormanic, pentru a interveni la consilieri locali din Azuga astfel incat acesta sa obtina terenuri in statiune.

Sursa foto: eoficial.ro