Mircea Rusu, primarul artist. In 1995 a vandut peste 1 milion de albume!

Mircea Rusu nu mai canta de ani buni! Nu pentru ca vocea nu i-ar mai fi permis, ci pentru ca a decis sa intre in politica. A devenit primarul unei localitati maramuresene, iar actualmente se afla la al treilea mandat.

Mircea Rusu a facut furori in 1995 cu piesa “Omul bun si pomul copt”. Albumul respectiv s-a vandut in peste 1 milion de exemplare! Apoi, artistul a decis ca poate schimba ceva pentru oameni intrand in politica. A castigat alegerile pentru primaria comunei Band din Maramures, o localitate cu peste 7 000 de oameni. Localnicii il apreciaza pe Mircea Rusu, din moment ce i-au oferit deja al treilea mandat in fruntea primariei.

“Traiesc intr-un loc cu oameni, nu intr-o poienita idilica, unde oamenii toti se iubesc intre ei, se pupa cand se-ntalnesc si plesnesc de-atata multumire ce le da primarul'”, a declarat Rusu pentru libertatea.ro.

Primarul din Band rememoreaza cu placere momentele de glorie traite in industria muzicala de la noi. Cele peste 1 milion de albume vandute sunt argumentul forte:

“Acum, asemenea vanzare de discuri e imposibila. Raman pentru totdeauna atasat de romanii care-au facut posibil un asemenea record. In general, e foarte greu sa repeti o asemenea isprava”, a concluzionat Mircea Rusu.

Sursa foto: libertatea.ro