Mircea Sandu a dat inapoi: Mi-am redus renta viagera, am renuntat la masina si la secretara

Razvan Burleanu si Mircea Sandu, actualul si fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), au participat, joi, la o conferinta de presa comuna, intalnirea cu reprezentantii mass media desfasurandu-se la sediul institutiei amintite

In cadrul acestei conferinte, Mircea Sandu a declarat ca a luat act de reactia negativa la adresa beneficiilor pe care le-a solicitat din postura de presedinte onorific si de aceea a renuntat la o parte dintre ele.

Citeste si: Adalbert Kassai si-a dat demisia de la FRF! Vezi cine a fost numit in locul sau 

“Mi-am redus renta de la 75.000 de euro la 50.000 de euro, masina o voi lasa FRF, eu imi voi lua alta si nu voi avea nicio secretara. Am inteles reactia si am actionat ca atare. Conditia a fost sa ramina domnul Mihalache la FRF. Ma gandesc sa facem o minipensiune pentru 30 fosti fotbalisti care au probleme. Eu mi-am inceput mandatul cu o victorie impotriva Rusiei si am stat la FRF 24 de ani, Razvan Burleanu a inceput cu un egal si va rezista 12 ani”, a declarat Mircea Sandu.

In alta ordine de idei, razvan Burleanu a tinut sa infirme zvonurile conform carora ii va schimba din functii pe presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Alexandru Deaconu si pe selectionerul Victor Piturca.

Apreciez mai multí antrenori tineri din Romania, dar selectioner este si va ramane Victor Piturca. In cea mai scurta perioada ne vom dezvolta acea strategie de dezvoltare a fenomenului fotbalistic, despre care am vorbit in campanie. A fost o campanie obositoare, dar placuta in acelasi timp, pentru ca am avut ocazia sa discut cu fiecare om in parte. Noul secretar general al FRF este Gheorghe Chivorchian, noul trezoriei este Vasile Filimon, in timp ce la CCA ramane Alexandru Deaconu”, a declarat Razvan Burleanu.

Sursa foto: sportro