MIRCEA SANDU a dezvaluit viitoarea DESTINATIE a lui MIRCEA LUCESCU

MIRCEA SANDU, presedintele de onoare al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a dezvaluit care va fi echipa pe care o va prelua tehnicianul MIRCEA LUCESCU incepand din aceasta vara. Fostul boss de la FRF a declarat, marti, ca este convins de faptul ca Lucescu senior se va desparti de Sahtior Donetk dupa zece ani petrecuti in Ucraina si va reveni la una dintre echipele cu care a facut performanta, GALATASARAY ISTANBUL.

MIRCEA SANDU  a declarat intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Digi Sport ca este convins de faptul ca MIRCEA LUCESCU va reveni in Turcia, o tara unde a avut rezultate foarte bune.

Citeste si: Mircea Lucescu a refuzat-o pe Olympique Marseille ! Unde poate ajunge totusi 

“O sa vedeti ca GALATASARAY o sa-l ia pe MIRCEA LUCESCU. Il vrea si o sa-l ia din vara. E o mutare foarte buna pentru LUCESCU. Are aproape 10 ani la Donetk si de aia spun ca il va lua. E momentul. Nu stiu cat mai are contract, dar el trebuie sa schimbe iar echipa. Mircea are 68 de ani si inca 4 ani mai poate sa duca lejer. Trebuie sa schimbe ceva ca sa fie mereu motivat. Acesta e LUCESCU. N-ati vazut ca intotdeauna aduce jucatori tineri, in fiecare an. El se motiveaza cu asta, sa lucreze in plus si de aia spun ca am incredere ca va ajunge la GALATASARAY. N-am foarte multe date concrete, dar am convingerea”, a declarat MIRCEA SANDU peentru DigiSport.

Citeste si: RAZBOI la FRF: PRODAN, EVACUAT in LIPSA! Fostul international il face PRAF pe Burleanu 

Un titlu si o Supercupa a Europei a castigat MIRCEA LUCESCU in cei doi ani (2000-2002) petrecuti la Galatasaray. 

Sursa foto: sport.ro