MIRCEA SANDU a incercat sa execute silit Federatia. NASU’ solicita daune URIASE

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a incercat sa execute silit forul pe care l-a condus mai bine de doua decenii, solicitand daune in valoare de jumatate de milion de euro, noteaza sursazilei.ro.

Potrivit sursei citate, “Nasul” s-a adresat Biroului Executorilor Judecatoresti Asociati Dorina Gont, Lucian Gont si Marian Panait in data de 4 iunie, solicitand executarea silita a FRF pentru ca oficialii de la Casa Fotbalului ar fi incalcat o clauza de confidentialitate din contractul sau de renta viagera.

Cererea lui Sandu a fost inaintata dupa ce Razvan Burleanu a dezvaluit presei ce beneficii are fostul presedinte. Executorii judecatoresti au considerat ca solicitarea este intemeiata si au inaintat-o, mai departe, instantei, insa Judecatoria Sectorului 4 a respins-o.

CITESTE SI: NESIMTIRE TOTALA. CLAUZELE LUI MIRCEA SANDU din contractul cu FRF 

Cateva zile mai tarziu, Sandu s-a adresat aceluiasi birou cu o noua cerere de executare silita a FRF, de aceasta data pentru ca forul “nu si-a executat de bunavoie obligatia de plata a sumelor datorate in temeiul titlului executoriu reprezentat de Contract de renta viagera”. Si de aceasta data s-a ajuns la instanta si, din nou, solicitarea lui Mircea Sandu a fost respinsa ca neintemeiata.

CITESTE SI: RAZVAN BURLEANU l-ar putea sustine pe MIRCEA SANDU la UEFA cu o conditie 

Dupa toate aceste demersuri, la inceputul lunii august Mircea Sandu a anuntat ca renunta ca contractul de renta viagera si, implicit, la postul de presedinte de onoare al FRF. 

Sursa foto: sport.ro