MIRCEA SANDU acuza: FRF a cerut bani cu IMPRUMUT de la UEFA

MIRCEA SANDU, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), ii acuza pe actualii diriguitori ai forului din Capitala ca au secatuit vistieria si ca au solicitat un imprumut de la UEFA. Sandu a precizat si faptul ca, in momentul plecarii sale din functie, in conturile federatiei se aflau aproximativ 6 milioane de euro.

“Sunt probleme financiare la FRF. Am auzit ca vor sa faca un credit la UEFA. Vor sa ia un credit cu 2% dobinda din sumele pe care trebuie sa le incaseze, din drepturile de televizare.

CITESTE SI: DINAMO ar putea scapa de DATORII de 16,7 milioane de euro 

Pe 20 noiembrie voi afla exact. Eu sunt la Comisia de Finante si am auzit intamplator. Dobanda e foarte buna, dar UEFA a un protector al federatiilor. Romania are 2,4 milioane de euro pe an pentru drepturile TV, dar ei ii vor mai devreme, in mod normal ar fi trebuit sa-i primeasca anul viitor.

CITESTE SI: MIHAI TEJA este noul selectioner al nationalei U-21 a ROMANIEI 

E pentru prima data cand se intampla asa ceva, cand se apeleaza la asa ceva. Am aprobat la ultimul Comitet Executiv lucrul asta. UEFA ia aceasta dobanda pentru ca banii ar fi stat in banca, iar UEFA ar fi luat 2% dobanda, insa asa FRF-ul trebuie sa plateasca celor de la UEFA aceasta dobanda. 1,2 milioane pe luna cheltuie FRF-ul pe luna, asta include absolut tot”, a spus Mircea Sandu pentru postul de televiziune DolceSport.

Sursa foto: sport.ro