Mircea Sandu acuza UDMR-ul: Ei vroiau sa jucam fara spectatori cu Ungaria!

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a iesit la contraatac dupa ce forul pe care il conduce a fost amendat de FIFA cu 20.000 de franci elvetieni.

Boss-ul de la FRF a sarit la gatul liderilor UDMR, pe care ii considera responsabili de aceasta actiune a forului international. “FIFA ne-a amendat, dar am facut recurs. Nu mi se pare normal ca politicul sa se amestece in fotbal. Cei de la UDMR au vrut ca sa jucam fara suporteri la meciul cu Ungaria din luna septembrie.

Delegatul de meci nu a vazut nimic, olandezii nu au vazut nimic, observatorul n-a vazut nimic, dar a vazut UDMR-ul. A fost un scop bine determinat al celor care au facut acest demers, sa indeparteze fanii de la meci. Ma mir ca FIFA a luat in considerare aceasta plangere” a declarat Mircea Sandu intr-o interventie telefonica la Sport.ro.

Reactia virulenta a lui Mircea Sandu vine dupa ce Comisia de Disciplina a FIFA a hotarat sa amendeze FRF cu 20 de mii de euro in urma unor presupuse incidente provocate de suporterii romani in tribunele stadionului din Amsterdam, acolo unde s-a disputat meciul Olanda – Romania din cadrul preliminariilor CM 2014.