Mircea Sandu: Alcoolicii si nesimtitii sa se duca la dezalcoolizare sau sa se lase

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a avut o iesire violenta la adresa lui Gabi Tamas, dar si a fotbalistilor de la nationala Under 21 a Romaniei. Acesta a dat cartile pe fata intr-o interventie la postul de televiziune Dolce Sport.

Mircea Sandu, boss-ul FRF, s-a saturat de escapadele internationalului Gabi Tamas, dar si de indolenta si nesimtirea de care dau dovada fotbalistii care in viitorul apropiat vor trebui sa faca pasul la nationala mare a Romaniei.

“Sunt foarte suparat pe Gabi Tamas, el trebuie sa se gandeasca la familia lui…are mama, are tata….El se face de ras, in primul rand. Citeam ca iar a incins o bautura, in Galati. Ori e alcoolic si trebuie sa se duca la un centru de dezalcoolizare si la un psihiatru sau un psiholog, sa se linisteasca sau sa se lase de fotbal” a declarat Mircea Sandu pentru sursa citata.

“Nesimtirea asa -zisilor jucatori de fotbal nu mai are margini. Este inadmisibil ca niste oameni carora le asiguri toate conditiile, cand pun tricoul nationalei sa nu tremure carnea pe ei si sa se comporte intr-un stil de vedete de coltul strazii, care isi fac familiile de ras, cluburile la care activeaza si tara. Niste nesimtiti de 17-18 ani care s-au imbatat” a continuat pe acelasi ton nervos Mircea Sandu, acesta facand referire la jucatorii nationalelor de juniori si tineret.

Sursa foto: realitatea.net