MIRCEA SANDU este mandru de numirea Bucurestiului si dezvaluie ce va face la EURO 2020

MIRCEA SANDU, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), este unul dintre artizanii acestei numiri a Bucurestiului printre orasele care vor gazdui partide de la turneul final al Campionatului European din 2020. Cel supranumit Nasu’, in continuare membru important la UEFA, s-a declarat multumit si mandru de acesta victorie a fotbalului romanesc.

Mircea Sandu a dezvaluit ce are de gand sa faca in timpul turneului final al Europenelor din 2020.

CITESTE SI: STADIOANELE CARE VOR GAZDUI MECIURILE DE LA EURO 2020 – PREZENTARE

“E un mare succes al Romaniei si al orasului Bucuresti. Dupa 50 de ani pot in continuare sa ofer lucruri bune fotbalului romanesc. In 2020 o sa circul prin Europa, o sa-mi iau nepotii si o sa-i duc la meciuri. Ma bucur ca am putut sa sustin fotbalul si dupa ce n-am mai fost presedinte.

Ganditi-va cat de bine va fi pentru copiii nostri sa circule pe autostrazi, sa circule cu trenul mai repede, sa poata merge pe un stadion si sa fie conditii foarte bune, presa va avea conditii extraordinare. Ma voi implica si eu in acest proiect daca voi fi solicitat. Daca Guvernul si Federatia doresc sa-i ajut, eu o voi face.

CITESTE SI: ROMANIA va gazdui patru meciuri de la EURO 2020 pe NATIONAL ARENA din Capitala. UPDATE 

M-am intalnit aseara cu Razvan Burleanu, l-am prezentat membrilor Comitetului Executiv. Acestia ne-au felicitat pentru ca am obtinut organizarea acestor meciuri. Trebuie sa-i multumesc lui Gabi Oprea, n-am ce face, trebuie sa-i multumesc si domnului primar general Sorin Oprescu”, a declarat Mircea Sandu intr-o interventie telefonica la postul de televiziune sportro.

Sursa foto: sport.ro