Mircea Sandu: Pot fi chiar 15 echipe in Liga I! Rapid si U Cluj nu au primit licenta!

UPDATE: 13.15: OFICIAL! Rapid si U Cluj nu au primit licenta si pica, cel putin pentru moment in Liga II. U Cluj a inceput deja demersurile pentru apelul la TAS. Rapid trebuie sa-si rezolve problemele din interior, cu administratorul sindic.

“Din Liga 1 pica sportiv 4 echipe in Liga II, plus alte doua (Rapid si U Cluj). Daca din cele patru echipe din Liga II nu iau toate licenta, nu mai promoveaza nimeni”, a spus Sandu.

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a declarat la sedinta Adunarii Generale de astazi de la Casa Fotbalului ca in sezonul viitor al Ligii I este foarte posibil sa avem 16 sau 17 echipe.

Desi luni este ziua hotaratoare in cee ce priveste numarul de formatii care vor evolua in sezonul 2013-2014 in prima divizie, Mircea Sandu a anuntat astazi ca FC Botosani, ACS Poli Timisoara si Corona Brasov vor juca sigur in Liga I, in timp ce Sageata Navodari nu a primit licenta, dar a facut apel si o poate primi in cele din urma.

Totusi din spusele presedintelui FRF reiese faptul ca, deocamdata, doar 15 echipe sunt sigure de locul in Liga I dupa cum urmeaza: 12 care au ramas la finele sezonului incheiat recent si cele trei noi promovate din Liga a II-a care au obtinut licenta.

“Estimam ca vor fi 16 sau 17 formatii in Liga I in sezonul 2013-2014. Daca Sageata Navodari nu va obtine licenta, nu va promova nimeni in locul ei” a declarat Mircea Sandu.

Sursa foto: gandul.info