Mircea Sandu: Fotbalul romanesc nu este intr-o situatie buna. Vor fi probleme mari pentru cluburi

Mircea Sandu, presedintele de onoare al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), este convins ca foarte multe cluburi vor avea probleme financiare uriase in viitorul foarte apropiat.

Nasul Sandu sustine ca acest dezastru financiar din forbalul autohton este cauzat de problemele pe care le au finantatorii cluburilor.
“Fotbalul romanesc nu este intr-o situatie buna. Pana si in Liga 1 cluburile se tin cu greu, dar situatia este mai grava in diviziile inferioare. Vor fi probleme mari pentru cluburi”, a spus Sandu la postul de televiziune Sport.ro.

Suspendarea procesului de licentiere initiata de Liga Profesionista de Fotbal (LPF) nu este vazuta cu ochi buni de Mircea Sandu.

Citeste si: Mircea Sandu la momentul adevarului: Nasu a vorbit despre salariul sau, cooperativa si nationala Romaniei

“Cum sa renunti la licenta? Ce faci cu un club care nu-si plateste jucatorii si antrenorii? Daca au terenul praf? Licenta s-a facut pe baza unui proiect si a unui studiu, e in interesul suporterilor sa fie mentinuta. Fotbalul romanesc a avut numai de castigat datorita licentei”, a mai spus Sandu.

Liga Profesionista de Fotbal intentioneaza sa suspende procesul de licentiere pentru sezonul 2014-2015. In acest sens a fost trimisa o adresa la UEFA, insa forul continental nu a oferit un raspuns pana in acest moment.

Dosarele de licentiere ale cluburilor prim divizionare, precum si ale divizionarelor secunde care ataca promovarea, au putut fi depuse pana la sfarsitul lunii martie. Federatia Romana de Fotbal va anunta rezultatele licentierii in luna mai.

Sursa foto: prosport.ro