Mircea Sandu ii recomanda lui Victor Piturca sa atace in meciul din deplasare cu Grecia

Presedintele FRF, Mircea Sandu, ii recomanda selectionerului Victor Piturca sa adopte o tactica ofensiva in meciul echipei nationale din deplasare cu Grecia pentru ca fara un gol marcat la Atena primei reprezentative ii va fi mult mai greu sa obtina calificarea in mansa secunda de la Bucuresti.

”Pe Grecia am batut-o acum cativa ani intr-un amical. Nu trebuie sa ne speriem de ei, dar nici sa ne pacalim. Va fi o dubla extrem de grea. Noi va trebui sa atacam. Sa atacam in primul rand la Atena. Antrenorul trebuie sa creeze un sistem de joc in care sa ne cream ocazii si sa reusim sa marcam. Pentru ca daca nu marcam la Atena atunci va fi mult mai greu la Bucuresti”, a declarat, miercuri, Mircea Sandu, intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca ar vrea ca Adrian Mutu sa fie convocat la echipa nationala, dar a mentionat ca aceasta decizie apartine selectionerului. “Eu l-as vrea pe Mutu oricand la echipa nationala, dar intr-o forma pe care a aratat-o. Acum ce face antrenorul, e problema lui. Am inteles ca e si accidentat Adi. Daca solicita primeste bilet la meci, normal”, a spus Sandu.

sursa foto: mediafax.ro