MIRCEA SANDU isi poate pierde functia de la UEFA

MIRCEA SANDU este in pericol sa isi piarda postul de la UEFA, dupa ce a ramas fara renta viagera de la FRF.

MIRCEA SANDU poate primi inca o lovitura decisiva dupa ce a ramas fara renta viagera pe care o primea de la FRF. “Nasul” si-ar putea pierde postul de la UEFA in 2015, cand vor avea loc noi alegeri pentru conducerea forului continental. Membru in Comitetul Executiv al UEFA din anul 2007, Mircea Sandu spera ca anul viitor sa reuseasca sa ocupe un post de vicepresedinte, insa are sanse mari sa ramana pe dinafara.

Citeste si: ADIO BANI! ADIO BENEFICII pentru NASU’! A ramas doar cu onoarea la FRF! 

Asta pentru ca noul sef al FRF, Razvan Burleanu, se gandeste la un alt nume pe care sa-l propuna la urmatoarele alegeri, scrie ziare.com.”Sunt convins ca nu ma vor propune pentru un nou mandat la UEFA. Exista si Ionut Lupescu, care militeaza pentru aceasta chestie, ca sa fiu foarte deschis. Este unul dintre mentorii domnului Burleannu. Asta este. Am 62 de ani si imi vad de viata mea. Ionut a fost primul tradator. In 2011, el a fost primul. Nu mai este Sandu Mircea la Comitetul Executiv al UEFA, presa il face praf, isi da demisia si venim noi, asta e planul lor. Dar nu o sa va confirme niciodata asta! Eu am vrut sa am o relatie normala cu Ionut, ne-am mai vazut la UEFA, dar alimentandu-l pe Burleanu cu tot felul de idei si teme, nu e in regula. Pentru ca eu am fost presedintele care a militat pentru promovarea lui Lupescu si, ca director general, i-am dat pe mana totul in FRF, echipele nationale, contracte, eu am ramas pe probleme internationale”, a spus Sandu, potrivit National.

Citeste si: ANGHEL IORDANESCU a fost ales membru in COMITETUL EXECUTIV al FRF 

Pentru ca un om de fotbal sa poata candida la alegerile pentru conducerea UEFA el trebuie propus de federatia nationala a tarii din care provine si sa aiba un post in organigrama acesteia.