Mircea Sandu: Jean Padureanu m-a sunat si mi-a spus ca nu are ce sa manance

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a dezvaluit faptul ca fostul conducator al clubului Gloria Bistrita se afla intr-o situatie dezastruoasa din punct de vedere financiar. “Nasu” a declarat ca “Lordul” l-ar fi sunat si i-ar fi spus ca nu mai are bani nici macar sa isi cumpere mancare, lucru confirmat si de Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator din fotbalul romanesc si unul dintre cei opt grei din fotbalul autohton inculpati in celebrul Dosar al Transferurilor este intr-o situatie disperata, acesta nemaiavand bani nici macar pentru a se hrani.

Citeste si: Jean Padureanu este grav bolnav. Starea de sanatate a “Lordului” s-a deteriorat in ultimele saptamani 

“Si-a vandut apartamentul pentru ca nu avea bani de medicamente. Avea si datorii foarte mari. M-a sunat si m-a rugat sa am grija de el pentru că nu are nici macar ce sa manance. Intre familiile noastre este o mare legatura. Acum eu am grija de el”, a declarat Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) conform Click.

Dumitru Dragomir a confirmat, la randul sau, situatia dificila in care se afla Jean Padureanu: “Are probleme mari de sanatate, dar si financiare. Pensia lui este de 18-19 milioane, dar are o gramada de datorii”.

Sursa foto: ziuanews.ro