Mircea Sandu, presedinte FRF: Lasati-mi familia in pace

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a rabufnit, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul institutiei pe care o conduce, la adresa jurnalistilor care i-au atacat familia.

Totul a pornit de la un articol publicat in cotidianul Prosport si in care se vorbeste de o posibila implicare a Lisei Sandu, sotia lui Mircea Sandu, in alegerile care vor avea loc la federatie anul viitor.

“Solicit sa nu se mai pomeneasca ori sa implice numele sotiei mele si pe cel al oricarui membru al familiei mele in chestiunile fotbalistice. Familia mea nu a avut, nu are si nu va avea nicio legatura cu fotbalul si nici nu a fost implicata vreodata in activitatea fotbalistica.

Cat despre pozitia mea fata de alegerile prezidentiale la nivelul FRF, de anul viitor, implicit fata de candidatura lui Gheorghe Popescu, ea a fost expusa de mine clar si fara echivoc! In rest, ceea ce scrieti dumneavoastra, legat de acest subiect, nu este altceva decat pura speculatie.

Dincolo de asta, repet: lasati-mi familia in pace”, se arata in comunicatul semnat de Mircea Sandu si publicat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Sursa foto: realitatea.net