Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, judecati pentru coruptie !

Tribunalul Bucuresti a pus pe rol un dosar de coruptie care ar putea produce un nou cutremur in fotbalul romanesc, in el aparand numele lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Numele lui Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, si cel al lui Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF, sunt implicate intr-un dosar pornit de la plangerile lui Adrian Mititelu si care a trecut de la Judecatoria Bucuresti la Tribunal, conform noului cod penal.

Alaturi de cei doi, in dosar mai apar FRF, LPF, SC Fotbal Club U Craiova, Administrator Judiciar Casa de Insolventa Transilvania, Primaria Municipiului Craiova, Clubul Sportiv Judetean Stiinta U Craiova, Asociatia Fan Club Universitatea Craiova – Legiunea XIII si Asociatia Peluza Sud.

Citeste si: STENOGRAMA din timpul campaniei pentru alegerile de la FRF. Dialog fabulos intre greii din fotbalul romanesc 

Decizia ca Universitatea Craiova sa nu mai joace in Liga 1, care a dus la acest proces, a fost luata de conducerea fotablului romanesc la sfarsitul lunii iulie a anului trecut, atunci cand lui Adrian Mititelu i se reprosa ca a incalcat regulile FIFA si UEFA, cand a dat in judecata Federatia de Fotbal pentru ca l-ar fi obligat sa ii plateasca lui Victor Piturca despagubiri de 1.800.000 de euro.

Sursa foto: prosport.ro