MIRCEA SANDU sustine in continuare CANDIDATURA Romaniei pentru CE 2020

Fostul presedinte al FRF si actual membru al Comitetului Executiv al UEFA, MIRCEA SANDU, a declarat ca face in continuare lobby pentru ca Romania sa obtina organizarea unor meciuri la Campionatul European din 2020, precizand ca va face in asa fel incat sansele sa fie de suta la suta.

“Domnule, eu acum sunt in Europa, am lasat China unde eram plecat, fix pentru problema asta. Pentru ca m-au sunat colegi de la UEFA si m-au intrebat daca Romania mai CANDIDEAZA pentru CE 2020. Nimeni de la federatie nu a sunat acolo macar sa se intereseze in vreun fel. Eu am venit in Europa unde am programate intalniri cu oameni importanti tocmai pentru a face lobby pentru ca Romania sa aiba sanse in continuare pentru organizarea meciurilor de la CE 2020. Eu sunt pe banii mei aici, si ei spun ca boicotez Romania? Sa nu se uite ca eu sunt initiatorul acestei propuneri de candidatura, ca langa mine au venit primarul si apoi Guvernul. Eu voi continua sa sustin candidatura Romaniei, asa cum am promis. Dupa aceste intalniri sunt sigur suta la suta convins ca Romania va avea sanse sa obtina aceasta organizare. Si daca nu e de ajuns voi face in asa fel incat sa avem sanse de 200 la suta”, a declarat Sandu pentru Mediafax.

Citeste si: UEFA a anuntat cand se vor cunoaste stadioanele pe care se va juca la EURO 2020

Chestionat in ceea ce priveste intentia lui RAZVAN BURLEANU de a candida anul viitor pentru un post de membru in Comitetul Executiv al UEFA, Sandu a spus: “Ca sa va dati seama despre ce oameni vorbiti… Ce sanse sa aiba el la un loc in Comitetul Executiv? El crede ca e ca si cum ai merge pe strada? Dar stiti ceva? E foarte bine, sa candideze, o sa obtina maxim trei voturi. Pai daca Lato, stiti cine e Lato, toata lumea asta a auzit de el (nr. – fostul international polonez Grzegorz Lato) a obtinut un vot, cat ar obtine el? Dar e bine, sa candideze, ca are sanse… “.

Citeste si: UEFA a anuntat OFICIAL orasele care candideaza pentru organizarea EURO 2020