Mircea Sandu, veste teribila de la medici! Afla aici ce s-a intamplat

Viata il pune inca o data la incercare pe Mircea Sandu. Dupa ce reusise sa invinga cancerul in urma cu trei ani, medicii i-au dat o veste cumplita!

Toata Romania a fost socata sa afle in 2010, chiar de la Mitica Dragomir, ca seful FRF pe atunci, Mircea Sandu, suferea de cancer si efectuase deja doua operatii.

Cateva luni mai tarziu, boss-ul FRF a aparut public si a explicat tragedia prin care tocmai trecuse. Dupa operatii si sedinte de chimioterapie care l-au lasat cu multe kilograme mai slab, Mircea Sandu anuntase ca a reusit sa invinga cumplita boala, tratandu-se si operandu-se la Nisa, in Franta.

Citeste si: MIRCEA SANDU A FOST OPERAT PENTRU A DOUA OARA DE CANCER LA COLON

Din cate se pare acum, presedintele onorific al FRF se confrunta din nou cu boala. Potrivit unor surse din cercul de prieteni ai lui Sandu, citate de cancan.ro, acesta are din nou probleme de sanatate.

“Stim ca a fost la control undeva in luna octombrie a anului trecut, iar analizele nu i-au iesit bine. Se pare ca boala a recidivat. Nu a vrut insa sa vorbeasca deloc despre acest lucru, cu absolut nimeni. Petrece destul de mult timp in Franta, la Nisa, probabil la clinica de recuperare. Totusi, nu cred ca este la fel de grav ca data trecuta. Mircea Sandu este un barbat puternic, care nu se lasa niciodata demoralizat”, a declarat un apropiat al lui acestuia, potrivit sursei citate.

Sursa foto: cancan.ro