Mircea Sandu vrea un selectioner tanar, Victor Piturca a renuntat la despartirea pe cale amiabila

Mircea Sandu si Victor Piturca nu mai sunt demult in aceeasi barca, iar dupa ratarea calificarii la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia situatia dintre cei doi s-a deteriorat din ce in ce mai tare.

Astfel, Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) incearca, mai ales in ultimele zile sa-l determine pe selectionerul nationalei tricolore sa renunte la post sis a faca loc altui antrenor. Dupa ce l-a numit pe Anghel Iordanescu  in functia de director tehnic al tuturor echipelor nationale ale Romaniei, Nasu’ se pare ca isi doreste sa-l instaleze pe Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul Ploiesti, la nationala.

Insa nici Piturca nu s-a lasat mai prejos, si daca pana acum putin timp se auzea ca este dispus sa renunte la postul de selectioner, dar si la o mare parte a compensatiilor, actualul technician al tricolorilor s-a “sucit” si daca va fi demis este hotarat sa solicite Federatiei toti banii care I se cuvin conform clauzelor din contract.

Adica, Victor Piturca ar putea incasa o mica avere daca va fi data afara de la carma nationalei, mai précis 500 de mii de euro la care se adauga si toate salariile pe care le avea de primit pana in 2016, cand ii expira contractul.

Sursa foto: gsp.ro