Mircea Solcanu, prima declaratie dupa ce a fost dat afara de la Pro TV

MIRCEA SOLCANU, fostul prezentator de la Acasa TV, a oferit prima reactie legata de incidentul in care a fost dat afara de la Pro TV.

MIRCEA SOLCANU. Totul a inceput de la declaratiile care au socat opinia publica la inceputul anului. Mircea Solcanu a scris cuvinte grele la adresa familiei Anghel dupa moartea baietelului lor, Ionut, ucis de maidanezi.

Fostul prezentator de la Acasa TV i-a acuzat pe acestia, pe Facebook, ca isi plang durerea la televizor pentru bani si a scris pe Facebook un mesaj din cauza caruia a fost tinta multor cuvinte dure: 

Citeste si: MIRCEA SOLCANU DEBUTEAZA IN CINEMA CU JUSTIN SI CAVALERII 3D

“Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celalalt copil, nu sunteti demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i invatati sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului, cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care apartin iubitorilor de animale?!? (…)”, sunt doar cateva dintre cuvintele pe care Solcanu le-a adresat familiei Anghel.

MIRCEA SOLCANU. La scurt timp, prezentatorul TV a fost demis, iar, recent, la aproape trei luni de la acest incident, el a marturisit la Kanal D ca nu regreta acel mesaj mesaj, insa si-a cerut iertare cui trebuia. Mai mult, Solcanu a spus exact si de ce a fost dat afara:

“Urma sa se incheie contractul. Putin (n.r. noul sef de la PRO) nu ii iubeste pe homosexuali. Vorbeste engleza si rusa. Mi-a zis ca ce am scris nu concorda cu politica si imaginea postului. Am fost de acord, ca nu e postul lui mama, nu e al meu! Am fost sincer cand mi-am cerut iertare”, a marturisit fostul coleg al lui Cabral, citat de WOWbiz.ro.

Sursa foto: evz.ro