MIREALA BOUREANU VAIDA a cantat live la MATINALUL de la Antena Stars

Mirela Boureanu Vaida ar putea concura cu usurinta la titlul de cea mai frumoasa prezentatoare tv a Romaniei, insa pentru moment se multumeste cu rolul de moderatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, cel mai urmarit reality-show al momentului.

Vineri dimineata, Mirela Boureanu Vaida a fost invitata la Antena Stars, prezenta sa in cadrul matinalului aducand o mare doza de farmec si vitalitate.

Mirela Boureanu a recunoscut ca filmarile la emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” ii ocupa o buna parte din timp, insa a adaugat ca activitatea sa artistica este completata de cea de la Teatrul de Revista Constantin Tanase, precum si cu reprezentatiile muzicale avute alaturi de band-ul Vaida Show&Orchestra.

CITESTE SI: MIRELA BOUREANU VAIDA INAINTE DE A FI GAZDA LA MIREASA PENTRU FIUL MEU

Artista a anuntat ca Teatrul de Revista isi va muta reprezentatiile, pe timp de vara, in parcul Herastrau, in timp ce Vaida Show nu ia pauza in niciun weekend, spectacolele fiind programate in mai multe zone ale tarii.

Inainte de a parasi matinalul de la Antena Stars, Mirela Boureanu Vaida si-a aratat inca o data calitatile muzicale, interpretand melodia “Dar-ar naiba-n tine dragoste”, cu Rocsana Marcu si Razvan Botezatu in rol de animatori.