MIREASA PENTRU FIUL MEU. RAYMOND: Constantina i-ar fi vrut pe Traian sau pe Andrei

Finalul de sezon de la “Mireasa pentru fiul meu” a adus si o surpriza neplacuta: finalul iubirii dintre Constantina si Raymond, dupa 10 luni de relatie cu bune si rele.

Din pacate, cei doi nu au incheiat conturile in cel mai amiabil mod ci dimpotriva telespectatorii au avut parte sa auda cuvinte grele rostite de unul la adresa celuilalt.

In acest moment, Constantina pare chiar mai vehementa in privinta despartirii decat Raymond desi acesta nu a dat de inteles ca ruptura din cuplul lor este definitiva.

In editia de joi de la “Mireasa pentru fiul meu”, Constantina si Raymond au inceput sa fie din ce in ce mai acizi unul cu celalalt. in timp ce Ray considera ca Tina si-a batut joc de el inca de la inceput, el fiind ultima sa varianta, aceasta se apara si da vina pe el.

“Cum sa vin ma la tine? Cand tu umblai dupa toti din casa mai putin eu. Erai toata ziua dupa Traian si Andrei. Eu am fost ultima ta varianta. ti-ai batut joc de mine din prima clipa. M-am saturat sa vin numai eu la tine. In orice relatie exista echilibru, cand lasa unul de la el, cand celalalt”, a declarat Raymond. pe un ton ridicat.

“Nu am simtit nimic din partea lui, nu simteam ca vrea o relatie. El nu mi-a aratat nicio secunda ca ma place. Nu mai facem nimic, gata s-a terminat. Nu ne mai impacam”, a spus Constantina.

Sursa foto: Captura Antena 1