MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015. INCREDIBIL, INCA UN CONCURENT A SARIT GARDUL

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 1 APRILIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015.  Pe timpul pauzei de publicitate din emisiunea de la ora 14, in urma unor presiuni din timpul emisiei, Petru a clacat si a sarit gardul. Din pacate, Radu nu a reusit sa-l ajunga din urma, pentru a-l opri de la a face acest gest extrem.

Se pare ca acuzele care i-au fost aduse, si anume ca sta in emisiune doar pentru premiu si joaca dupa cum le canta sustinatorii, l-au adus pe Petru intr-o stare de disperare. El a spus inainte de a recurge la acest gest, ca isi doreste sa plece din competitie.

Mai multi concurenti au recunoscut in emisiune, ca Petru i-a anuntat in mai multe randuri ca vrea sa sara gardul.

Imediat dupa ce s-a vazut in afara casei Mireasa pentru fiul meu, Petru a spus ca regreta enorm gestul facut.

Cum comentati gestul lui Petru? Ce credeti ca se va intampla cu el?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015.  Surpriza placuta pe Andrei: Nicu, fratele lui, a venit in casa!
Nicolae pornit impotriva propriei mame: “Nu trebuia sa se ajunga aici! Nu mi-a placut comportamentul ei!” Maria: “Acum trag ponoasele pentru cuvintele matusii lui Nicolae! Cei ce ma acuza au mai multe fete! Daca matusa lui Nicolae nu vorbea, ei nu isi spuneau parerea despre mine!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015.  Dupa ce Maria l-a criticat pe Cristian, concurentii MPFM 4 au reactionat dur impotriva mamei lui Nicolae!
Simona despre Maria: “Cand ii este dansei favorabil, esti bun, dar cand nu mai este in avantajul dumneaei, nu mai esti bun!”

Elly: “Cand Cristian era in casa, doamna Maria imi era aproape, dar dupa ce el a fugit, dumneaei nu m-a mai bagat in seama!”

Nicolae suparat pe mama lui: “Cuvintele si actiunile mamei m-au adus la disperare!” Teodor: “Doamna Maria era de acord cu tot ce spunea matusa lui Nicolae! Putea sa o opreasca, sa ii spuna ca nu e asa!”

Sursa foto: facebook.com