Mireasa Pentru Fiul Meu, 1 Aprilie: Decizii INCREDIBILE luate de cuplurile Andrei – Cristina si Viorel – Oana. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 1 Aprilie: Ziua Pacalelilor a adus o serie de decizii neasteptate in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Principalii protagonisti sunt cuplurile formate din Andrei si Cristina, Raymond si Constantina si Oana si Viorel. Vedeti in video de mai jos conflictul care a dus decizia neasteptata in cuplul Andrei – Cristina.

In editia de marti a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, Cristina a luat o decizie la care nu se gandea nimeni in relatia cu Andrei. Se iubesc la nebunie, au trecut prin tot felul de probleme, insa scandalul de aseara in care a fost implicat Andrei pare sa le fi fost fatal. Cristina vrea sa incheie relatia cu iubitul ei.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 1 Aprilie: La scurt timp dupa ce Andrei a fost implicat intr-un conflict cu Laur, Cristina vrea sa puna punct povestii de iubire, deoarece se teme de comportamentul agresiv al acestuia. 

Luna aprilie nu a debutat prea bine pentru baietii din competitie, care au fost martorii unui scandal urias. Dupa ce Traian si Laur au incercat sa-i faca o farsa lui Andrei, acesta a reactionat foarte urat, starnind un incident incredibil. Vedeti mai jos video.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 1 Aprilie: Constantina, bruscata de Raymond!

Raymond si Constantina este unul dintre cele mai indragite cupluri din emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu. Sunt considerati cel mai solid cuplu din competitie, insa Raymond si Constantina se confrunta cu mari probleme.

Cei doi trec printr-o perioada mai dificila, motiv pentru care au ajuns sa aiba tot felul de certuri. Recent, acestia si-au reprosat ca isi strica imaginea prin cuvintele pe care le spun la nervi! Raymond a bruscat-o pe Constantina, iar asta a dat nastere la tensiune intre cei doi.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 1 Aprilie: Oana a decis sa se desparta de Viorel!

Decizie neasteptata si in cuplul Oana – Viorel. Deoarece inca are sentimente pentru fostul iubit, Oana a decis sa se desparta de Viorel!