MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 AUGUST 2014. Lorena si George si-au facut cunoscute simpatiile pentru Sezonul 3 MPFM

Fanii celor patru cupluri ramase in Casa de la Mireasa pentru fiul meu sunt constienti de timpul scurt ramas pana la Marea Finala a sezonului 3 si au decis sa utilizeze toate “armele” din dotare pentru a impolsiona cota favoritilor, chiar daca acestea sunt “neconventionale”.

Este si cazul zvonurilor lansate pe Facebook, de diversi useri, care dau certa sustinerea Lorenei, Mireasa sezonului 2 MPFM, si a sotului acesteia, George, pentru cuplul Oana-Laur.

Recent, cei doi iubiti au publicat numeroase fotografii din vacanta petrecuta la Galati, orasul de origine al lui George si de la malul marii, acolo unde Lorena a facut senzatie cu trupul ei extrem de sexy.

Desi cei doi indragostiti incearca sa-si petreaca tot timpul unul in prezenta celuilalt, Lorena a tinut sa-si rezerve cateva minute pentru a da o scurta declaratie care se doreste lamuritoare pentru strategiile fanilor concurentilor din actualul sezon.

“Foarte multi dintre voi ne intrebati, pe privat, daca sustinem pe cineva din acest sezon Mpfm. Raspunsul nostru este NU. Exista diverse speculatii, precum: “LG sustin Oana si Laur”… daca, chiar ii sustineam, cu siguranta, postam poze cu ei, rugam sa fie votati etc. Urmarim emisunea foarte rar, din motive personale.” a declarat Lorena, intr-un mod cat se poate de diplomat.