MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie: Finala cu palpitatii! Georgiana, insarcinata cu Catalin? VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie: Editia de sambata, 1 martie, a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu se anunta una speciala si in acelasi timp incendiara. Speciala pentru ca este o editie de Martisor, toate concurentele, mamicile si gazda emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, primind martisoare si flori, dar si incendiara pentru ca apar dezvaluiri scandaloase pentru una dintre concurentele aflate in emisiune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU ora 18.45: In curand vom sti cine vor fi concurentii care vor pleca la munte. Constantina este pe primul loc in clasamentul fetelor. Raymond, Andrei, Traian, Laurentiu, Grigore si Alin sunt baietii care vor pleca la munte. Iata si fetele care se vor relaxa la munte: Constantina, Marianita, Gina, Corina, Mariana si Cristina.

MIREASA PENTRU FIUL MEU ora 18.10: “Am mintit-o intr-adevar, a fost vorba despre o masina si un permis auto. M-a anuntat ca pe data de 21 vine in emisiune. Am sunat-o dimineata ca merg sa-i pun banii. Apoi am sunat-o si am intrebat-o daca a luat banii. Mai tazriu mi-a spus ca se duce in emisiune la Mireasa Pentru Fiul Meu. M-a dezamagit. Dorinta mea este ori ca ea sa fie data afara, ori sa fiu primit in Casa. Daca si-ar cere iertare si ar recunoaste absolut tot, da, as ierta-o. Ar trebui sa-ti para rau si sa-ti fie rusine”, a spus Catalin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU UPDATE ora 17.55 : “Am foarte multe de dovedit si de aratat. Pentru ea este o oportunitate”, a spus Catalin despre Georgiana la aeroport. El a venit din Norvegia doar pentru a rezolva situatia cu fosta lui iubita, despre care spune ca minte de ingheata apele. Invitata in platou, Georgiana da inapoi si spune ca nu vrea sa mai discute cu Catalin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU ora 17.40: Catalin spune ca Georgiana Florentina Constantin a fost logodnica sa, ca mai apoi sa afle ca a intrat in concursul Mireasa Pentru Fiul Meu,cu banii pe care i-a cerut tot lui. “Toti banii mei care i-am bagat in f****l tau unde sunt? Si telefon i-am luat, mai vroia si laptop. M-a jucat cum a vrut ea. O fata cu decenta nu umbla dupa bani. Trebuia sa-mi spuna, dar a preferat sa-mi ia banii si sa plece. Vreau ca ea sa zboare din emisiune. Mi-a zis ca atunci cand va iesi se va intoarce la mine si ma va iubi in continuare. Ce am eu la mana, nu are nimeni. Exista posibilitatea sa fie si gravida. Am avut o discutie telefonica cu ea” a spus Catalin.

In replica, Georgiana a spus ca e un mare mincinos, dar a recunoscut ca este fostul ei prieten. “De doua luni este plecat in Norvegia. Am primit un inel de Craciun, dar nu pot sa spun ca am fost logodita. M-am aruncat cu capul inainte, dar nu am fost logodnici. Mi-a mintit familia. Nu am intrat in emisiune ca sa castig bani. Eu l-am parasit, este un om razbunator. Nu sunt insarcinata, mi-am facut testul. Nu-mi aduc aminte sa-i fi spus ca as putea fi insarcinata. N-am ce sa vorbesc cu el, pentru mine nu mai exista. El este foarte convingator”, a spus Georgiana in studioul Mireasa Pentru Fiul Meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie. UPDATE  ora 17.35: Tensiuni intre Andrei si Marianita, dupa ce despre amandoi au aparut tot felul de zvonuri ca ar fi ceva intre ei. Numai ca Andrei isi sustine punctul de vedere, respectiv iubirea pentru Cristina. “Imi arata ca ma iubeste numai ca eu am inceput sa o iubesc mai mult decat pot”, a spus Andrei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie. UPDATE  ora 17.10: Andrei are mari emotii, pentru ca mama soacra vine in vizita in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Ajunsa in platou, mama Cristinei i-a adus un cos superb de flori Mirelei Boureanu Vaida. “Asa mama frumoasa ai, Cristina?”, a exclamat Mireala, imediat dupa ce a cunoscut-o pe mama iubitei lui Andrei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie. UPDATE  ora 17.03: Sase fete si sase baieti vor pleca la munte chiar duminica dimineata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie. UPDATE ora 15.55: Momente extrem de grele pentru cei din Casa, dupa ce doamnei Maria i s-a facut rau. Doamna Maria a suferit un soc si a lesinat, fiind chemata ambulanta. Bunica lui Laurentiu a primit ingrijirile necesare si ulterior a declarat ca starea de rau a survenit in urma supararilor si emotiilor. S-a simtit discreditata de nepotul ei, Laurentiu, care in ultima perioada nu se mai poate controla. Altfel spus, totul s-a intamplat din cauza conflictelor cu Andrei si a reprosurilor primite de la Laurentiu.

“Mi-a fost rau cand a vorbit mama lui Andrei. Mi s-a facut rau pur si simplu, ce sa spun mai mult”, a spus bunica lui Laurentiu. “Cu mine nu vorbeste. E normal ca fiecare sa aiba parerea lui. Mama lui Andrei a vorbit foarte frumos”, a reactionat Laurentiu.

“Marianita, am incredere in tine. Doar ea poate sa-l ridice pe Laurentiu”, a spus si doamna GAbriela, mama lui Laurentiu, prezenta in studioul Mireasa Pentru Fiul Meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie: Finala saptamanala a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu iti da palpitatii, dupa ce una dintre concurentele abia intrate in casa ar putea fi insarcinata. Insarcinata cu fostul logodnic, nu cu un concurent din emisiune. Cel putin asta declara fostul logodnic al fetei.

“Aceasta concurenta a fost logodnica mea. Exista posibilitatea ca ea sa fie insarcinata. Am foarte multe de povestit si foarte multe de aratat. Dezamagirea mea este ca ea m-a tinut mai mult ca pe un sponsor”, a spus tanarul. Ramane de vazut despre ce concurenta este vorba.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 Martie: Si alte evenimente tensionate au fost in finala saptamanii. Desi Silvia i-a marturisit ca il place, Alin a refuzat sa formeze un cuplu cu ea. “Alin nu trebuie sa se pripeasca, ci sa se gandeasca” a spus Silvia.

Andrei crede ca Alin a fugit de Silvia. “Cand a vazut-o, a fugit de Silvia”, a spus Andrei. Alin a declarat mai apoi ca vrea sa plece din emisiune.