MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 NOIEMBRIE 2014. Este Elena atrasa de Marian?

In ultima vreme se speculeaza tot mai mult asupra relatiei actuale dintre Elena si Lucian, doi dintre concurentii sezonului 4 MPFM care pareau a avea un viitor fericit in competitie.

Cei doi au trecut deja peste acuzele venite de la fani care au considerat ca se cunosc dinainte de intrarea in emisiune, dovada fiind faptul ca sunt nascuti in acelasi oras, Medgidia.

Au avut parte si de o scurta pauza de reevaluare a sentimenteleor insa acum se declarara din nou impreuna si cu sentimente reale unul fata de celalalt.

Fanii nu pot insa sa nu analizeze gesturile lor care nu denota deloc o relatie foarte dragastoasa. Elena pare de foarte multe ori foarte rece fata de Lucian desi acesta se straduieste sa faca tot ce-i sat in putinta pentru a-i smulge cateva zambete.

Desi nu au existat certuri de amploare, se pare ca nici intre doamna Nagie, mama lui Lucian, si Elena nu este o relatie foarte familiala ceea ce-i pune pe gandur pe fanii cuplului si naste numeroase cometarii din partea antifanilor.

Cei din urma se pare ca au gasit si sursa racelii din interiorul acestui cuplu. Pe langa mai vechea discutata simpatie a Elenei pentru Cristian, apar imagini care atesta si o oarecare apripere de Marian pe care dobrogeanca l-a descris drept un baiat care “stie ce vrea de la viata”.

Ramane de vazut ce se va intampla in continuare in conditiile in care lucrurile nu stau deloc pe roze in acest moment.