MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 OCTOMBRIE 2013

Editia de marti, 1 octombrie, a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, a adus cu sine si inmultirea numarului de cupluri din casa.

Robert si Diana formeaza de azi un cuplu, concretizand astfel asteptarile celor care urmaresc indeaproape aceasta emisiune.

Inedit pare insa perechea nou-formata Gabi-Critina. Gabi, i-a cerut ,in direct, prietenia Cristinei si simpatica blonda a acceptat cu zambetul pe buze, marturisind ca este atrasa de barbatii hotarati.

In schimb, avem parte si de un deceptionat. Numele lui este Alin, marea sa deziluzie legandu-se de faptul ca Mariana l-a ales pe George in detrimentul sau.

Nu numai Alin si George au avut cuvinte de lauda la adresa Marianei, si ceilalti baieti adresand cuvinte frumoase la adresa acesteia: “serioasa”,”sincera”,”arata bine”,”nu-i place sa vorbeasca aiurea”.

Una din discutiile emisunii l-au avut in centru pe Gabriel, vazut in postura baiatului care este tinut in puf de parinti.In varsta de 26 de ani, Gabriel nu a lucrat niciodata motivand aceasta tinuta a sa de faptul ca ar vrea sa munceasca doar in domenii in care ii place si nu doar de nevoie.

Iese din ce in ce mai mult la iveala o rivalitate intre Robert si Andrei. Cei doi si-au reprosat in direct lipsa reciproca de respect, auzindu-se, de asemenea, acuze de invidie si gelozie.