MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 OCTOMBRIE 2014. Elly acuzata ca nu-i acorda lui Cristian atentia cuvenita

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” si-ar dori un sezon mai spectaculos decat editiile precedente. Pentru ca acest lucru sa devina realitate, multi au considerat ca este oportun un cuplu “de aur” format de Cristian si Elly, doi dintre cei mai iubiti concurenti ai acestui sezon.

Cei doi si-au trimis mai multe mesaje inca dinainte de a se vedea fata in fata lucru care le-a dat sperante multora.

Nu a mai durat foarte multe zile pana la prima lor intalnire insa a fost cat se poate de vizibil ca lucrurile nu au mers chiar conform dorintelor fanilor.

Elly a fost mai degraba rezervata la adresa lui Cristian, decat entuziasmata, in timp ce acesta nu a fost deloc impresionat de prima intalnire cu frumoasa lui colega de competitie.

CITESTE SI: MPFM 20 SEPTEMBRIE 2014. Scena ciudata surprinsa intre Roxana si Elly

A fost auzit chiar marturisind in Casa baietilor ca nu asimtit deloc o “scanteie” in privinta unei eventuale relatii cu Elly. Mai mult decat atat, si-a exprimat chiar dorinta de a parasi cat mai repede show-ul.

Dezamagiti, apropiatii fenomenului MPFM o considera pe Elly principala vinovata pentru faptul ca lucrurile nu merg foarte bine intre ea si Cristian.

Multi o considera prea tanara si imatura pentru o relatie serioasa cu un baiat deja trecut prin multe incercari ale vietii.

Sunt insa si voci care aproba comportamentul concurentei, considerand ca pentru a fi ceva intre ei, ar trebui mai intai sa se cunoasca mai bine, nu ca in cazul celorlalte cupluri formate mult prea repede in Casa.

Cei mai carcotasi nu s-au abtinut insa sa nu observe faptul ac Elly se simte mult mai confortabil in preajma colegelor Roxana si Madalina decat in prezenta lui Cristian.

Fan MPFM: “Elly cu fetele vorbeste si rade toata ziua dar langa Cristian nu scoate un cuvant.”