MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE. MIRELA BOUREANU VAIDA in vacanta dupa un sezon exploziv

Show-ul “Mireasa pentru fiul meu” naste in fiecare sezon mari orgolii intre taberele concurentilor implicati in competitie insa, indiferent de preferintele lor, toti fanii emisiunii nutresc o simpatie deosebita pentru moderatoarea Mirela Boureanu Vaida.

Frumoasa, spontana si spontana, Mirela a cucerit rapid inimile telespectatorilor.

La capatul sezonului al treilea MPFM, sezon pe care ea insasi l-a numit ca fiind “cel mai nebun” dintre cele moderate de ea, Mirela Boureanu Vaida a ales sa-si petreaca o vacanta de vis, intr-o statiune aflata la mal de mare.

Editia de luni a show-ului Mireasa pentru fiul meu a fost lipsita de prezenta indragitei artiste astfel incat cei interesati au avut ocazia sa afle vesti despre Mirela de pe una dintre principalele retele de socializare.

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV. Telespectatorii o iubesc si ii urmaresc cu atentie contul de socializare. Cu toate ca acest sezon din emisiunea “Mireas pentru fiul meu” a ajuns la final, prezentatoarea tine legatura cu prietenii sai virtual, pe Facebook.

In urma cu putin timp, Mirela Vaida i-a postat prima fotografie din vacanta. Un peisaj de vis surprins de la o camera de HOTEL. Apa cristalina din piscina si albastrul profund al marii o vor relaxa complet pe frumoasa prezentatoare.

Dupa un an cu bune si rele, emotii si tensiuni, inca un sezon “Mireasa pentru fiul meu” s-a incheiat. Potrivit voturilor publicului, Constantina a fost cea care a meritat titlul de “Mireasa sezonului”, iar partenerul ei, Raymond a trait si s-a bucurat, alaturi de ea, fiecare moment.