MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 APRILIE 2014. ANDREI: Traian mi-a spus ca daca va fi eliminat inaintea Corinei, o va insela!

Luni de zile i-a legat o stransa prietenie insa evenimentele petrecute in ultima saptamana a distrus totul. Andrei si Traian si-au aruncat reciproc mai multe acuze care au scos la suprafata lucruri necunoscute de telespectatorii fideli ai emisiunii.

Moderatoarea emisiunii i-a reamintit lui Andrei de o intrebare pusa in urma cu o luna, referitoare la prietenia avuta de galatean cu Traian si Sorin, fostul concurent.

La momentul respectiv, Andrei a afirmat ca, de-a lungul competitiei, Traian s-a dovedit a fi un prieten mai de incredere, lucru pe care l-a confirmat si acum insa, a completat:“Eu cred si acum in Traian. Nu mai cred in familia lui care il influenteaza! In acest moment, Traian nu spune ceea ce gandeste el. Expune doar ceea ce crede tatal sau.”

Andrei nu s-a ferit sa faca remarci si mai radicale: “Daca tatal lui Traian ii va spune sa se desparta de Corina, o va face.”

Surpriza cea mai mare a venit in momentul in care Andrei a divulgat un secret stiut numai de el si fostul sau prieten: “Traian mi-a spus ca daca va fi eliminat inaintea Corinei, o va insela”, completand dezvaluirea cu informatia ca Traian a fost interesat, la un moment dat, de doua fete care fac parte din staff-ul emisiunii.

Sursa foto: captura Antena 1