MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 APRILIE. LAUR: Eu nu vreau sa fac lucruri de fatada!

Povestea de dragoste dintre Laur si Florina se indreapta cu pasi mici, dar siguri, spre final. Cei doi concurenti, intrati de putin timp in Casa de la Mireasa pentru fiul meu, au oferit o ruptura extrem de inedita: s-au despartit imediat dupa ce au sarbatorit, in cadru intim, o luna de relatie.

In timpul ultimei finale saptamanale, Laur a fost propus pentru eliminare, in urma voturilor colegilor de competitie, aceste zile putand fi ultimele petrecute in Casa.

Florina a incercat sa dicute cu fostul ei iubit despre viitorul lor, in ambele ipostaze in care se va afla Laur, dupa finala de la sfarsitul acestei saptamani.

Desi surprins de faptul ca Florina ar vrea ca el sa ramana in competitie, desi sansele de a mai forma un cuplu cu ea sunt minime, Laur nu a putut sa nu-si exprime, in mod deschis, nemultumirile avute fata de Florina.

Laur crede ca Florina nu are suficienta incredere in el, motiv pentru care face numeroase glume cu care el nu este deloc de acord.

Mai mult decat atat, Laur a aruncat si unele apropouri la adresa altor colegi de competitie, intr-o discutie purtata cu Gina si doamna Daniela afirmand ca: “Eu nu vreau sa fac lucruri de fatada. In Casa nu poti sa cunosti o persoana atat de bine incat sa ajungi sa te casatoresti cu ea. Afara oamenii pot avea cu totul alt comportament.”

A incercat sa-i raspunda si Florinei, dornica sa afle motivul real al rupturii dintre ei: “Singurul motiv pentru care nu mai suntem impreuna este faptul ca faci glume aiurea referitoare la mine si la adresa relatiei noastre!”

Sursa foto: captura Antena 1