Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 decembrie: Scene fierbinti intre Laurentiu si Marianita. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 decembrie: Scene fierbinti intre Laurentiu si Marianita in noua editie a show-lui Mireasa Pentru Fiul Meu, de la Antena 1. Laurentiu si Marianita traiesc o poveste de dragoste tumultuoasa, presarata cu certuri, dragoste si … planuri de viitor. Vedeti in video de la sfarsitul articolului momente emotionante dintre cei doi.

Tot in ultima editie Mireasa Pentru Fiul Meu, Raymond i-a povestit Constantinei despre cum s-a despartit de fosta prietena!Raymond i-a oferit Constantinei detalii despre despartirea de o fosta iubita.

Raymond si Constantina formeaza un cuplu solid, insa ca in orice relatie si ei au parte de mici neintelegeri. Totusi in ultima perioada, concurenta a incercat sa afle cat mai multe detalii despre fostele relatii ale partenerului sau.

La insistentele iubitei sale, Raymond a acceptat, intr-un final, sa-i povesteasca despre un incident ce a survenit in urma despartirii de fosta partenera! Raymond dezvaluie detalii picante despre despartirea de fosta prietena!

Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 decembrie: Diana, deranjata de afirmatiile lui Robert

O noua disputa a avut loc intre Robert si Diana. Concurentul a afirmat ca in cazul in care ar relua relatia cu fata, ar pierde din voturile sustinatorilor.

Aceasta a fost dezamagita de ceea ce a auzit, iar Robert a negat toate acuzatiile, ceea ce a enervat-o si mai mult pe fata.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 decembrie: Laurentiu si Marianita, discutii emotionante. Au stabilit deja cati copii vor avea si ce nume vor purta!

Laurentiu si Marianita traiesc o poveste de dragoste tumultuoasa. Acum se cearta, acum se impaca, iar acum…discuta de planuri de viitor.

Recent, cei doi au vorbit despre cum va evolua relatia lor, despre cati copii vor avea, dar si ce nume le vor pune.

Concurenta a marturisit ca isi doreste doi baieti, iar barbatul vrea doua fete. Totusi, ramane de vazut la ce intelegere vor ajunge.