MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IULIE 2014. ALIN: Aici am invatat sa nu mai judec oamenii!

Au ramas mai putin de doua luni pana cand se va trage cortina peste cel de-al treilea sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” si concurentii par a fi constienti de strategiile pe care trebuie sa le adopte pentru final.

Alin a fost mult timp cel mai bun prieten al lui Raymond din competitie insa o cearta izbugnita in urma cu trei luni a dus la o ruptura iremediabila intre noi. O buna perioada a incercat sa se mentina neutru insa, in cele din urma, s-a apropiat tot mai mult de cuplul Oana-Laur dar si de Gina si Andrei.

Marea dorinta a lui Alin este sa ramana in competitie pana in luna august si apoi, daca se va putea, sa fie eliminat in Marea Finala.

Chiar daca nu si-a gasit jumatatea in acest show matrimonial, Alin ar fi multumit ca mama lui sa plece acasa cu premiile financiare pe care le-a obtinut pana in prezent.

Alin a recunoscut insa, de curand, ca viata in Casa de la Mireasa pentru fiul meu l-a invatat ceva mai presus de toate premiile financiare.

Intr-un moment in care se antrena cu ganterele, alaturi de Laur si Andrei, Alin a marturisit ca, pe parcursul acestei emisiuni, a invatat sa treaca peste orice preconceptie si sa aprecieze calitatea umana mai mult decat “invelisul” atragator.

Laur, cu referire la Alin: “Parca nu te mai superi asa de des.”

Andrei: “Da s-a dat si el…pai de cand s-a dat cu Clif e un alt Alin. El asta nu a inteles de la inceput.”

Alin: “Pai asa trebuia sa fiu de de la inceput.”

Andrei: “Eu i-am zis dar el nu m-a crezut.”

Alin: “AICI AM INVATAT SA NU MAI JUDEC BAIETII…OAMENII NICI DUPA TATUAJE, NICI DUPA NIMIC.”

Sursa foto: Captura Antena 1